Maling & Lakering

Maling & Lakering af Bil eller MC

En del motorcykel- og bilejere passer godt på deres bil eller motorcykler. Dette gør selvfølgelig også at bilen holder bedre og derfor har en god stand, når den eventuelt skal sælges, det er derfor altid træls, hvis der er begyndende rust eller ridser i lakken, som beskadiger og ødelægger bilens skønhed i starten og til sidst funktionaliteten – hvis der ikke gøres noget ved problemerne. Der kan være mange gode grunde til at man overvejer at få bilen om-lakeret eller ny-lakeret, det kan jo også være at du er blevet træt af farven, men ikke vil af med bilen. Derfor kan man godt mene, at en ny-lakering kan være sagen.

 

Hvad koster en ny Lakering

En ny-lakering af en motorcykel eller bilen vil naturligvis få salgsprisen op, men det er dog rimeligt dyrt at få lavet en god lakering. Det kan jo nemt koste 15.000 – 25.000 kr. (for en bil) og opefter, så man skal naturligvis tage stilling til, om bilen, i så fald vil stige med samme beløb.
Ved gode motorcykler eller veteranbiler, da kan det dog formodentligt godt betale sig at få lavet en ny-lakering eller om-lakering, da prisen ofte vil stige markant.

Her kan du få mere viden omkring maling og lakering, samt eventuelt få et tilbud på lakering >> Maling og Lakering.

 

Maling af Døre, Køkken og Møbler

Trænger dine døre til en udskiftning? Trænger køkkenlågerne til en opfriskning? Udskiftning af køkkenet eller af døre kan blive en dyr fornøjelse. Udskiftning af en god brugt dør, til en ny og “billig” dør kan hurtigt blive en dyr løsning. Ofte skal der også skiftes dørkam, gerigter og lysninger, og der skal tapeseres og males. Så er den billige dør, pludselig ikke så billig endda. Alternativet er at du løfter dine døre af hængslerne og afleverer dem hos en maler, som kan reparere og lakere dem på ny. En cirka pris for nylakering af en “gammel” dør vil typisk ligge fra kr. 600 til kr.1.000,- (det kommer an på størrelse og type). Dette er i det fleste tilfælde en optimal og billig løsning, istedet for at skulle købe nyt.

Topvirks lakering- og maler værksted tilbyder netop maling af køkkenlåger, køkkenskabe, døre og lignende >> Lakering og Maling af Døre, køkken og Møbler.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *