home Blandet Erhverv Maskinfabrik på Sjælland

Maskinfabrik på Sjælland

Solvang Maskinfabrik ApS er både en stor og lille virksomhed: Der er otte skarpe og nøje udvalgte medarbejdere, som alle er faglærte og har stor erfaring inden for maskinarbejde og kleinsmedearbejde. Disse otte medarbejdere arbejder på 1200 kvadratmeters værksted og haller.

Virksomheden blev grundlagt for mere end 50 år siden, mere specifikt i 1968 og er en af de mest anerkendte virksomheder i branchen på det danske og svenske marked. Kernekompetencen og grundstenen hos Solvang Maskinfabrik ApS er høj kvalitet: Sådan en grundsten er der i dagens Danmark efterhånden mange der har, men bagved den høje kvalitet ligger der 50 års erfaring, samt udviklede viden om materialer og håndværket, hvilket giver et godt billede af lige præcis den kvalitet, som Solvang Maskinfabrik ApS tænker på, når der snakkes om høj kvalitet.

Ifølge Solvang Maskinfabrik ApS er der ikke nogle projekter eller opgaver – uanset størrelse – som de siger nej til! Så hvis du har en noget maskinarbejde der skal laves, så tøv ikke med at ringe og eventuelt udfordre den erfarne virksomhed, ved at ringe på 56508031

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *