home Design, livsstil & Mode, Hus, Have & Auto Moderne Plakater til Hjemmet

Moderne Plakater til Hjemmet

Valg af plakater til hjemmet                                                                                   

Står du overfor at skulle købe nogle nye plakater til hjemmet, er der nogle vigtigt detaljer som du bør overveje. Vælg plakater som udtrykker din personlighed og gør dig nogle tanker omkring design, hvilken størrelse du ønsker samt pris og ikke mindst plakatens fremstillings metode. Der findes et hav af muligheder, så start med at indkredse, hvad du præcist søger efter.

Sammenligner man moderne plakater med malerier eller vægdekoration fremstillet som lærreds-tryk, så er plakater en ret billig måde at dekorere dit hjem på. Der er altså en økonomisk fordel ved at anvende plakater som dekorations-form til dit hjem. Dette betyder at du har mulighed for at udskifte din dekoration lidt oftere, end hvis du havde valgt et maleri eller lærreds-tryk. Alle ønsker på et eller andet tidspunkt at der skal ske fornyelse og her er plakater ligeledes lette at udskifte i rammerne. Vælg derfor nogle rammer, som passer godt til forskellige type plakater, dette gælder både dimension samt farve.

Plakater med personlighed

Som nævnt tidligere, så findes der et hav af forskellige plakater i farver, det gælder både plakat designs samt størrelser. Man kan med stor fordel søge efter plakater som er i standard størrelser, med standard størrelser menes 30 x 40 cm, 40 x 50 cm, 50 x 70 cm og så fremdeles. Hos f.eks. PlakatPlaza.dk, kan man tilkøbe rammer i forskellige typer og størrelser, der matcher plakaterne. Dette gør det nemt at få en ramme, som passer til plakaten. Hvis du vil købe rammer ved siden af, så kan standard rammer fra Bilka eller Ikea varmt anbefales, de har en god kvalitet ligesom de er langt billigere end de fleste som findes på markedet. Med det for øje, kan du med stor fordel lave en specifik søgning på Google, for at finde de rette plakater til dit hjemmet. Her findes et stort udvalg af webshops som udbyder et bredt udvalg af moderne plakater og her er priserne som oftest billigere end butikkerne. Mange webshops har dag til dag levering samt fragt fri levering, hvilket gør at du hurtigt kan skabe fornyelse i dit hjem.

Plakatplaza - plakater
PlakatPlaza.dk

Plakater med citater eller motiver

Udtryk din personlighed med plakater. Der findes mange plakater med forskellige citater eller ordsprog – måske passer nogen af dem godt til dig? Du kan med fordel mikse plakater med citater med forskellige motiver. Et godt råd er, at vælge plakater i forskellige størrelser, dette skaber en rigtig god dynamik på væggen. Her er det vigtigt, at du placere de største plakater centralt på din væg og arbejder dig ud derfra. Sørg for at der er balance i din vægdekoration. En populær ting i de moderne hjem lige nu, er “verdenskort plakat” – disse fås i mange forskellige typer, både retro og i stilrene stilarter.

Plakater fremstillet af rette papir kvalitet

Der findes mange forskellige papir kvaliteter, så her er det med at holde tungen lige i munden, når du skal vælge de rigtige plakater. For papir er langt fra ”bare” papir. Du bør overveje om du ønsker en blank eller en mat overflade på din plakat. Dette kan være en udfordring, når du handler på nettet. Men her er et par tricks til hvad du skal kigge efter. Du bør vælge en papir type som ligger omkring 180 – 220 g/m2, så ved du at papiret er af god kvalitet. Der findes mange designere, som vælger papir kvalitet der er noget tyndere 100 – 140 g/m2, hvilket ofte giver et langt dårligere resultat.

Er du særlig miljøbevidst, så gå efter plakater som er fremstillet på træfrit papir. På den måde er du ikke medvirkende til træfældning, hvilket jeg synes er værd at have med i sine overvejelser. Du kan ligeledes vælge at dine plakater skal være fremstillet på et Svanemærket trykkeri. Svanemærket er det Nordiske Miljømærke. Dette betyder at trykkeriet overholder alle forskrifter i forhold til anvendelse af kemi i trykningen samt en miljørigtig produktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *