home Design, livsstil & Mode Monsoon Hair and Make-up

Monsoon Hair and Make-up

Monsoon Hair and Make-up er en frisørsalon beliggende på Gammel Kongevej på Frederiksberg.

Teamet

Frisøren er åbnet af de to frisørmestre og make-up artister Søren Hedegaard og Doddy. Teamet består i dag af fire frisører, hvoraf to også er uddannede make-up artister. Derudover har vi en forretningsfører.

Kunden er altid i fokus

Vi har som frisør fokus på dig som kunde, og leverer altid topprofessionelle resultater. For os er det vigtigt at vores kunder føler sig hørt, så vi kan give hver individuelle kunde bedst mulig rådgivning. 

Erfaring

Alle Monsoon’s frisører har lang erfaring i branchen, og vi holder os altid opdateret omkring de nyeste klippe teknikker og tendenser. Vi vil altid gerne forbedre os, således at vi kan gøre det bedst mulige stykke arbejde, hver gang! Af den grund deltager vi ofte i inspirationskurser og arrangementer. Derudover har vi også stået for hår og make-up på flere af Dr og Tv2’s produktioner. Det er blandt andet derfor at Monsoon har vokset sig til at blive en af Københavns alle bedste frisører.

Atmosfæren i salonen

For os er det vigtigt at du føler dig hjemme og tilpas i salonen, fra det sekund du træder ind af døren. Vi sætter pris på altid at skabe det bedste og tryggeste miljø for vores kunder, hvor du altid kommer i første række

Resultater

Når du besøger vores salon kan du være sikker på, at du vil få den bedste behandling af en af vores fire frisører. Vi ved at alle mennesker og hårtyper er forskellige, hvorfor vi skræddersyer looket præcist efter dine ønsker og behov.

Kontakt os, eller kom forbi vores salon på skønne Frederiksberg!

Mangler du en pålidelig og professionel frisør, som altid sætter dine behov i første rækker? Så er Monsoon Hair and Make-up den rette frisør for dig! Vi elsker at se nye ansigter i vores salon, og håber du slår et smut forbi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *