home Hus, Have & Auto Murermester i Espergærde og omegn

Murermester i Espergærde og omegn

Hos Murermester Mads Jessen Jensen får du en murer med mange års erfaring, og de udfører derfor arbejde med højt ekspertise og høj kvalitet. Mads Jessen Jensen har stor ekspertise indenfor fredet bygninger og ved derfor meget om at behandle de gamle bygninger ordentligt, så det kommer til at fremstå pænt. På nuværende tidspunkt hjælper de til med at renovere Kronborg så det fremstår flot og præsentabelt.

Udover de udfører arbejde i Espergærde, så hjælper de også til med i andre byer på en radius af 20-30 kilometer fra Espergærde, såsom bl.a. Helsingør og Hillerød. De er også i stand til at udfører opgaver der kræver stilladser, så længe dette selvfølgelig vides på forhånd.

Deres spidskompetence ligger i facaderenovering, badeværelser og tagrenovering, men er også i stand til at udfører andre opgaver såsom sokkelreparation, pudsing, omfugning mm. Murermester Mads Jessen Jensen udfører også traditionelt murerarbejde såsom at lægge klinker på gulvet eller sætte fliser op på væggen. Murerfirmaet arbejder både for private og erhverv, og er derfor klar til at varetage flere former for arbejdsopgaver. Det er vigtigt for Murermester Mads Jessen Jensen at en udført opgave står tilbage med et tilfredsstillende resultat, hvor ønsker og behov er opfyldt for den givne kunde.

Nå det kommer til badeværelser, så vægter vi højt at badeværelset er varmt, behageligt og funktionelt, da der skal være plads til flere former for beskæftigelse på en gang. I dag er det naturligt at tørre hår, lægge makeup eller barbere sig. Det er vigtigt for os at det ikke kun er morgenrutinerne der er plads til, der skal være plads til at have tingene liggende lige ved hånden. Det nye badeværelse bliver opført efter ønsker og behov for kunderne.

Når det kommer til facaderenovering, fokusere vi på at give bygning lidt kærlighed undervejs, så facaden kommer til at fremstå på bedste vis når vi er færdige. Vi kan hjælpe med facaderenovering på alt fra en villa til en voldgravsmur på Kronborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *