home Blandet Erhverv Ni’mat massage og spa

Ni’mat massage og spa

Hos Ni’mat massage og spa i København er du garanteret ultimativ afslapning. Alt du skal huske er dit badetøj, resten klarer vi! Ni’mat er den største og ældste massage klinik i København og ejeren af klinikken har ladet sig inspirere af de asiatiske traditioner, igennem hendes talrige rejser til Asien, specielt Indonesien.

Når du træder indenfor hos Ni’mat bliver du mødt af krydrede behagelige dufte der pirrer dine duftsanser. Farverne på interiøret er varme og bløde og lader dine øjne slappe af, alt imens du lytter til rolig og fyldig musik. Et besøg hos Ni’mat får dig med sikkerhed til at koble helt af.

Ni’mat har et bredt udvalg af aktiviteter i deres klinikker. Du kan vælge af slappe af i loungeområdet, benytte dig af jaczzucien, nyde spa-buffeten mens i bader rundt i aromabade eller vælge iblandt et hav af behandlinger f.eks. fysiurgisk massage, hotstone massage, sportsmassage, oliemassage, ansigtsbehandlinger og meget mere. Vi har behandlinger der er skræddersyet både til ham og hende, og alle vores behandlinger kan nydes som par, i samme rum. Er du i tvivl om hvilken behandling du har behov for eller kunne du tænke dig et mix af det hele, så sammensætter Ni’mat en behandling der passer lige til dine behov og ønsker.

Ni’mat har klinikker i indre by samt i Kastrup og klinikkerne udfører de samme behandlinger. Kunne du tænke dig at booke tid til en behandling, kan vi pr. telefon kontaktes mellem 9-17 i hverdage. Telefontiderne varierer fra klinik til klinik i weekenderne.

Ni’mat er i 2013, 14 og 15 blevet kåret til byens bedste massage og spa klinik af AOK. Ni’mat er indbegrebet af afslapning og afkobling fra alt hvad din travle hverdag indeholder. Trænger du til lidt selvforkælelse, så er Ni’mat helt sikkert det rigtige sted at gå til.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *