home Hus, Have & Auto Ny bil? Læs mere om fordelene ved leasing

Ny bil? Læs mere om fordelene ved leasing

Find rundt i bilbranchens tætte jungle

Det kan være svært at finde rundt i bilbranchen, og samtidig vide hvad der bedst kan betale sig. Du går måske og er i tvivl om hvorvidt du skal købe eller lease.

Flexleasing

Hos Brendstrup Leasing hjælper vi både private og erhvervskunder med leasingaftaler. Hvis du måske ønsker at skifte bil lidt oftere, måske hvert tredje år – så er leasing noget for dig.

Vi hjælper altid vores kunder med at få de bedste aftaler, og de bedste priser. Vi kan f.eks hjælpe dig med den rette flexleasing aftale.

Erhvervsleasing i Nordsjælland

Vi er er erhvervslivets foretrukne samarbejdspartner når det kommer til erhvervsleasing. Vi mener at grunden til vores success på erhvervsmarkedet skyldes vores tilgang til vores kunder. Vi ved at potentielle leasingkunder har større behov end man lige tror – og vi kan i høj grad hjælpe med at dække disse. Vi vil altid gerne komme ud og snakke med dig, sådan så vi i fællesskab via direkte kommunikation kan finde den rette løsning til dig eller din virksomhed.

Vi arbejder især ud for et værdigrundlag der siger at vi i alle situationer skal skabe de bedste samarbejdsforhold, samt priser til vores kunder. Vi kan også være behjælpelige til at tage os af den bil, du skal af med – så du blot kan glæde dig over din nye bil uden nogle bekymringer.

Få den perfekte bilindretning

Vi forstår om nogen hvor vigtigt det er at føle sig tilpas i sin nye bil, og at den afspejler en som person. Vi kan derfor hjælpe med alt inden for bilindretning. Med bilindretning mener vi, at vi tilpasser bilen dine præcise behov. Hvis du i erhvervsmæssigt henseende skal have indrettet din bil/kassevogn på en bestemt måde, sørger vi for det. Det kan eksempelvis være i form af reoler og kasser til værktøj.

Kontakt Brendstrup Leasing på tlf: 60568184 for mere info.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *