home It & Internet Omstillingsanlæg med Flexonet A/S

Omstillingsanlæg med Flexonet A/S

Omstillingsanlæg

Når man som kunde ringer til en virksomhed, forventer man at komme til at tale med den rigtige person. Dette kan tage tid, hvis ikke virksomheden har et omstillingsanlæg, fordi beskeden skal videregives personligt internt mellem medarbejderne. Her kan der ske misforståelser, som kan medføre til en utilfreds kunde. Derfor vil det være en god ide at få installeret et omstillingsanlæg.

Selvom det koster penge at få implementeret et omstillingsanlæg, vil det hurtigt kunne tjene sig ind igen. Derudover er det med til at skabe langt flere tilfredse kunder end utilfredse. Det vil også give jer større frihed for jer, samtidig med det er hurtigere og nemmere når en kunde ringer. I kan derfor bruge jeres dyrebare tid på at udføre jeres arbejde frem for at videregive beskeder internt, hvor risikoen for misforståelser er ret stor.

Et omstillingsanlæg vil være med til at styrke jeres autoritet, fordi kunden, der ringer ind, vil få en god og professionel velkomst i telefonen. Naturligvis finder der mange muligheder på markedet inden for omstillingsanlæg, som kan være med til at give dine kunder et godt førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed og en varm velkomst, for derefter at blive sendt videre til den person, der er relevant i deres situation.

Ikke nok med at jeres kunder bliver dirigeret hen til den rigtige afdeling, giver et omstillingsanlæg også mulighed for at etablere en telefonsvare med åbningstider, hvis kunden ringer uden for åbningstiden eller holder ferielukket. Der er mange muligheder med et omstillingsanlæg, så det er blot ud fra, hvad du kunne tænke dig til din virksomhed.

Ønsker du at høre mere om et omstillingsanlæg, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi nyder at tale om vores felt, og deler gerne viden ud. Samtidig kan vi også arrangere installationen af dit omstillingsanlæg, så du kan gøre det hele meget nemmere – både for dine medarbejdere, men også for dine kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *