home Blandet Erhverv Sådan her kan du løse pladsmangel, for både private og erhverv

Sådan her kan du løse pladsmangel, for både private og erhverv

Mangler du et sted at opbevare dine ting? Er det vare med værdi, som skal håndteres blidt og ordentligt? Hvis du bor in nærheden af Slagelses området, kan du eventuelt tage forbi box-all, som tilbyder opbevaring på 1. klasse i et nyindrettet lagerhotel og pulterkammer, med nye indbydende depotrum for private og erhverv.

Det der gør dem unikke og et fantastisk valg at opbevare dine ting hos dem, er at de tilbyder individuelle depotrum, som er særdeles velegnede til møbelopbevaring og opbevaring af indbo og arkivmateriale.

Ofte oplever kunder problematik med ordentlige og kvalitetsbevidste depotrumme, hvorimod Box-All bruger depotrumme som er velegnet til opbevaring af elektronik, antikviteter og andre vare som kræver særlige forhold, grundet at der er styret temperatur og luftfugtighed. Adgang til lagret vil foregå via elektronisk adgangskontrol og egen nøgle til dit eget rum.

Ejerne af Box-All med opbevaring i Slagelse bor på stedet og passer på dine ting. Deres værdier og målsætning er, at du skal føle dig tryg og tilfreds med at få opbevaret dine ting hos dem.

“Hjemvendt fra USA: Vi skulle sende en 20 fod container hjem fra USA med alle vores møbler,ting og sager forud for vores ankomst til Danmark. Vi tog kontakt til Box-all.dk og til vores store lettelse og overraskelse tilbød Søren – “vores hotelejer”, at arrangere modtagelsen af containeren samtidig med at han tilbød at tømme containeren. Vores ting er nu placeret i 2 nemt tilgængelige opbevaringsrum med mulighed for at flytte dem over i mindre rum når vores pladsbehov ændres. Service, faciliteter og fleksibilitet er helt i top, som det kun findes på 1.klasses hotel.” Ulla & Jan

Box-All tilbyder kvalitets opbevaring med fokus på effektivitet, tryghed og sikkerhed for kunden, der vil blive tildelt eget depotrum med egen nøgle og adgangskort til hoveddøren, så du kan komme og gå som du ønsker alle dage i tidsrummet kl. 08.00-20.00. De tilbyder at træffe aftale om til- og fraflytning udenfor dette tidsrum, hvis det er behov for det.

Ønsker du at høre mere om Box-All og deres opbevaring?
Du kan læse alt om dem her:
www.box-all.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *