home Blandet Erhverv Prægel & Co A/S

Prægel & Co A/S

Velkommen til Prægel & Co A/S

Din lokale forhandler af køkkenudstyr indenfor bageri- og konditoribranchen.

Vi er beliggende i Helsingør og henvender os primært til B2B markedet.

Prægel & Co A/S er en danskejet virksomhed der beskæftiger sig med salg og service af køkkenmaskiner i Norden.

Vi tilbyder produkt- og kundetilpassede løsninger og forhandler maskiner af mærker såsom MIWE, Fritsch, Hobart mv. Vores udvalg af mærke er nøje sammensat så vi kan tilbyde dig den bedste løsning. Skulle det forekomme, at vi ikke tilbyder en bestemt maskine eller et bestemt mærke, kontakt os da gerne og vi hjælper dig med at finde en løsning.

Vores produktsortiment omfatter bl.a. fritureudstyr, ovne, køl og frys elementer, brød og småbrødsmaskiner osv. Er din ovn stået af og står du og mangler en ny og topmoderne maskine der f.eks. kan bage stenovnsbrød, så kan du med fordel læse mere om vores elektriske stenovne fra det tyske mærke MIWE som producerer stenovne i høj kvalitet. Med en elektrisk stenovn fra MIWE får du en moderne ovn, hvor du ikke behøver at bekymre dig om rengøring eller ustabile temperatursvingninger, som ellers er kendte problemer med stenovne. Med en elektrisk stenovn har du let ved at holde temperaturerne konstante og ovnen er klar i løbet af få minutter. Du opnår derfor et lavere forbrug af energi og strøm og sparer dermed penge! Vi har udvalgt 3 luksus stenovne til vores sortiment, og vi sparer dig derfor for researchen. Leveringen på vores stenovne varierer efter type og kan derfor svinge mellem 6 uger til 10 måneder. Så hvis du allerede nu overvejer at investere i en stenovn, vil vi gerne invitere dig forbi til en uforpligtende samtale om den mest optimale løsning for dig. Vores stenovne leveres med forskelligt tilbehør, alt efter modellen, f.eks. understelm, raskeskab, udtrækshærd, digital styring mv.

Prægel & Co A/S tilbyder service på alle maskiner købt hos Prægel & Co A/S og kører ud til alle dele af landet, inklusiv Sverige og Norge. Så driller din maskine eller mange du reservedele, så lægger vi gerne vejen forbi dig.

Hos Prægel & Co A/S ser vi frem til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *