Psykoterapi

Få hjælp til dagligdagens problemer med psykoterapi, mindfulness, samtale- og parterapi i Nørre Snede

Stress, kærlighed, følelser, arbejde, økonomi og ens sociale liv er alle med til at skabe problemer i ens hverdag. Dog kan man hurtigt få hjælp til alt dette med psykoterapi. I en travl dagligdag er der oftest en masse problemer, der kan hobe sig op.

Parterapi

Disse problemer kan ligge i vejen for ens personlige udvikling og lykke. Har man problemer i sit parforhold kan man få kompetent hjælp ved at gå til parterapi i Nørre Snede. Parterapi er ikke kun noget man kan gøre brug af, hvis man er lige ved at gå fra hinanden. Har man problemer med at tale sammen om ømtålelige emner, kan dette gøres ved parterapi.

Arbejdslivet er både en glæde og en byrde for mange, man ser flere og flere mennesker, der i forbindelse med deres arbejde får stress og derfor må gå sygemeldt i kortere eller længere perioder. Har man stress, kan det være svært at finde hoved og hale i de tanker, der væver sig ind i hinanden på daglig basis. Man kan få hjælp mod stress ved at tale med en terapeut, en coach eller en psykolog.

Psykoterapi

Er man i tvivl om, hvilke faktorer der spiller ind på ens humør og hverdag, kan man med fordel opsøge en psykoterapeut, der ved hjælp af forskellige samtaleteknikker kan spore sig ind på mulige problemløsninger. Psykoterapi er ikke et farligt område, og man er hverken psykotisk eller psykopat, hvis man benytter sig af denne løsning.
Psykoterapi er blot betegnelsen for den samling af samtaleteknikker, der bruges til at finde og løse problemer med i samarbejde med en kompetent psykoterapeut. Bor man i Jylland, kan man med fordel vælge psykoterapi i Nørre Snede, hvor man kan få hjælp til alle de ting, der tynger ens humør i hverdagen.

 

Torben Hansen

Web – https://www.torbenhansen.com/

Tel. – 61330640

Jeg har klinik her:

Nørre Snede – Lindbjerg allé 14

Ud over konsultationer i Nørre Snede tilbyder jeg også samtaler via Skype.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *