home Blandet Erhverv Råd og vejledning i forbindelse med vold

Råd og vejledning i forbindelse med vold

Hvad er egentlig vold? Hvornår er der tale om vold? og hvilke former for vold findes der?

Dette er nogle helt essentielle spørgsmål at stille sig som kvinde. Mange kvinder er ikke klar over, hvor grænsen bør gå, og ender desværre med, at leve et i miljø, hvor vold og trusler desværre bliver en del af hverdagen.

Vold kan som sagt komme i mange forskellige former, og eksempler på disse er: Fysisk vold, seksuel vold, psykisk vold, økonomisk vold og materiel vold. Det er ikke alle kvinder, som oplever alle former for vold, og nogle er måske slet ikke klar over, at de netop bliver udsat for denne type vold.

Krisecentre på Sjælland

Der findes heldigvis flere private samt offentlige krisecentre på Sjælland, som alle ofte har 24 timers telefoner. Det betyder således, at der altid er mulighed for grundig vejledning og ikke mindst hjælp, skulle man stå i den forfærdelige situation, at være blevet udsat for vold. Krisecentrene på Sjælland er fordelt både i de helt nordlige dele samt på de sydlige kanter. Det er meget vigtigt, at inden at man vælger at lade sig indskrive, at man sørger for, at have undersøgt så mage tilbud muligt.

De fleste krisecentre kører med deres helt egne værdier og behandlingsforløb. Det er derfor yderst vigtigt, at man har sat sig ind i de individuelle tilbud. Det er meget vigtigt, at man vælger et forløb, hvor man først og fremmest føler sig tryg. Dernæst skal man vurdere, om stedet har gode anbefalinger, hvor længe forløbet vurderes at tage og ikke mindst prisen. Der findes som tidligere nævnt, både flere forskellige offentlige og private krisecentre på Sjælland. Har man svært ved at vurdere, hvilket center man skal vælge, kan man med fordel, tage sine nærmeste personer med på råd. Har man personer tæt på sig, som kun vil en det bedste, kan det med stor fordel være, at de er med til at vurdere den svære situation man befinder sig i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *