home Design, livsstil & Mode Randløv & Boesen tilbyder livstilsforløb!

Randløv & Boesen tilbyder livstilsforløb!

Hos Randløv og Boesen ønskes det, at du får det optimale ud af dit initiativ til et sundere og stærkere jeg.
Med mere end 30.000 afholdte træningstimer, etablerede de to fitness specialister, Søren Randløv og Frederik Boesen, i 2009 et fitness selskab med stærke kompetencer inden for personlig træning, vægttab, coaching og sundhed; Randløv og Boesen.

Randløv & Boesen er nemlig drevet af, at du skal nå dit mål – hvad enten det omhandler vægttab eller andre livsstilsændringer.

Randløv & Boesen har erfaret, at det ikke blot kræver den rette mentale indstilling, at begynde en ny og sund livsstil, men også de rette forudsætninger og vedholdenhed. Derfor tilbyder virksomheden et livstils-ophold, som med ekspertise og et fællesskab, danner rammerne for en holdbar livsstilsændring.

Allerede i denne måned starter de første hold til livstilsforløbet op.  Holdet er lukket til max 8 personer, og det finder sted i virksomhedens private gyms, på Amaliegade 45, 1256, Kbh K og Gartnerivej 3a, 2100, Kbh Ø.

De to hold er fokuseret på vægttab, kondition og en varig forandring af din krop og livsstil, såvel som dit sind.
Forløbet varer i 20 uger og indeholder bl.a.

  • Individuel indledende samtaler
  • Ugentlig individuel personlig træning
  • 20 x fællestræning af 1,5 timers varighed
  • 20 x personlige træninger af 55 min. varighed
  • Fedtmåling, vægtmåling og omkredsmåling
  • Løbende dialog via fortrukne medier -SMS, e-mail, facebook mm.

De to private fitness centre, er med til at sikre, at du ikke spilder din tid på kø og ventetid, men kan komme direkte hen til deres personlige trænere og udstyr, som er alt hvad du behøver, for at komme igang med at opnå resultater – som Randløv & Boesen i øvrigt garanterer.

Holdet har bare 8 pladser, så vil du sikre en plad, er det en god idé at kontakte Randløv & Boesen hurtigt på tlf. +45 40 28 71 75

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *