home Hus, Have & Auto Renoveringer: gode tips og inspiration

Renoveringer: gode tips og inspiration

Renovering og eller ombygning?

Har dit hus eller lejlighed brug for en shine? Eller er du træt af indretningen i rummene. Det er faktisk net at få lavet om. Der er altid muligheder, og hvis du får en specialist i renovering til at se på dit nuværende hus, kan han eller hun hjælpe dig med at foreslå ændringer og hvis du vil have dit hus/lejlighed moderniseret, kan han/hun også hjælpe dig med at åbne rummene op og gøre plads. Nedenfor er der listet nogle gode råd, til dig, der gerne vil have renoveret og ombygget dit nuværende sted. Det kan nemlig være en bekostelig affære, men med disse råd kan du slippe lidt billigere hen over din renovering.

Dine muligheder
Mulighederne for renovering er mange, og egentlig afhænger omfanget af renoveringen eller ombygningen af hvor mange penge du ønsker at bruge på projektet og hvilke behov du har for denne ombygning og renovering. Dog skal du have for øje, at en renovering også er begrænset af husets konstruktion og opbygning, da nogle huse er opbygget på bestemt vis, er det ikke altid muligt at lave de ombygninger man ønsker – her kan man dog renovere og omlægge nogle af disse konstruktioner. Også placeringerne af elinstallationer kan gøre din ombygning svær. Ofte kræver en renovering et kompromistag, idet ikke altid virkelighed og drømme stemmer overens.

Den klassiske fejl
Du kan med fordel overveje at gøre din renovering langsigtet – måske koster det en smule mere, men det er som oftest en fordel at tænke miljørigtigt og energibesparende. Ekstraisolerende rockwool og miljørigtige elinstallationer kan derfor godt betale sig i længden, selv om de ved udbetaling koster det dobbelte og måske endda mere. Husk desuden at tænke på fremtiden i rummene, ønsker i endnu et barn, så tænk på at renoveringen skal kunne bære et ekstra værelse, eller en sammenlægning af stuen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *