home Blandet Erhverv Sæsonen for bolighandel er lige om hjørnet, er din bolig klar til salg?

Sæsonen for bolighandel er lige om hjørnet, er din bolig klar til salg?

Det er snart sæsonen for bolighandel, og der er en hel del du selv kan gøre for, at handlen går hurtigere før du kontakter din boligadvokat.

Før du behøver at bekymre dig om skøde, købsaftale og tilstandsrapport, er det nødvendigt, at du viser potentialet frem i huset så du kan få prissat det korrekt. Med disse tips kan du komme på rette vej:

Få lyset frem i boligen.
For de fleste er lys en af de vigtigste detaljer ved huset. Har du store vinduer, så sørg for at de er rene, og ikke er tildækkede. Ryd op foran vinduerne, og få haven klargjort og istandsat. Åbn dørene til gangene, så der ikke er en mørk gang, men så lyset kan trænge i gennem. Har du rum med mørke farver, så få dem farvet, på den måde fremstår rummet mere lyst og for nogle, større.

Luft ud
Sørg for, inden de besøgende kommer forbi, at der er luftet ud. Lad der dufte frisk og rent. Hvis du har boet i huset i længere tid bliver man immun overfor duften, og det er ikke alle der er lige begejstrede for alle dufte.

Ryd op
Som det blevet nævnt flere gange, er det vigtigt at der er rent, lyst og luftet ud. Sørg for at værelserne og diverse rum er ryddet op. For at køber kan danne et godt indtryk af huset, og kan forstille sig hvor deres egne ting skal stå, kræver det at der gøres en indsats før hvert åbenthus. Smid det ubruelige ud, og have ikke for meget lige gyldigt pynt liggende på diverse hylder mv.

Som sælger er der en hel del man selv kan gøre, derfor kræver det at man yder en indsats for, at øge sandsynligheden for et godt salg. Det vil samtidig også hjælpe din advokat, boligadvokat eller ejendomsmægler med, at få solgt huset hurtigere, hvis det står klar til salg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *