home Blandet Erhverv Samarbejde og samråd kommer man langt med

Samarbejde og samråd kommer man langt med

Konsulentarbejde er mange ting, og gør en væsentlig forskel i mange henseender
Konsulentarbejde og konsulentvirksomheder er der en masse af, men hvad er en konsulent egentlig? Er det bare en ekspert, eller er det noget alle og enhver kan kalde sig? Egentlig er en konsulent en person, der vejleder og rådgiver inden for en bestemt ekspertisegenre. Det kan være bankvæsen, økonomi, ledelse, pædagogik, reklame, teknologi, jura, personaleadministration og man kunne fortsætte. Konsulenten regnes sædvanligvis som en person der besidder en grad af ekspertviden inden for en bestemt niche eller ekspertiseområdet. Konsulenttitlen er dog ikke en beskuttet titel, hvorfor alle egentlig kan kalde sig dette. Jo, konsulenter er blot mennesker der rådgiver og vejleder i deres ekspertiseområde. Ordet stammer fra latin ”consultare”, hvilket i sin oprindelige form betyder ”at spørge til råds”, at konsultere eller at diskutere.
Derfor kan det også somme tider se sort ud, når man skal vælge en konsulent til at vejlede, koordinere og rådgive. Men hvem skal man vælge?

HouseCenter A/S vi er eksperter i taksering og skadesadministration
Vi argumenterer for at samråd bærer frugt. Derfor er vi ikke henholdt én branche. Vi er fra forskellige uddannelser og består af murere, tømrere, arkitekter, bygningskonstruktører og også elektronik teknikere og affugtningsteknikere. Hermed kan vi altså assistere med en bred horisont af viden. Fordi vi er placeret i så mange forskellige nicher, kan vi samarbejde og finde den bedste løsning set fra flere forskellige perspektiver.

Forsikringer, administrationer af skader, risikovurdering og bestigelse af bygninger er vores speciale. Mange mener at disse anliggender er besværlige og uoverskuelige, ofte noget man ikke kan overskue at sætte sig ind i. Vi yder skadesadministration, taksering og samarbejder med forsikringsbranchen, hvor vores mission er, at blive den foretrukne part i forsikringsbranchen! Vision og mission er for os afgørende, og vi sætter baren højt! Vores mission er naturligvis at kunne yde den bedste kommunikation og service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *