home Blandet Erhverv Skån miljøet på mange måder

Skån miljøet på mange måder

”Miljø” er efterhånden blevet et mere og mere brugt ord. Vi hører det konstant i dansk tv, radio og på de sociale medier. Men det er jo ikke kun i Danmark: Det er globalt og lige nu, er det et af de mest omtalte samtaleemner i verden. Men hvorfor? Jo, der er jo netop tale om klimaforandringer, den globale opvarmning og CO2 udslip, som er tre ord, sammen med miljø, som vi hører stort set dagligt. Det er i alle hjørner: Hos politikere, hos miljøforskere, på de sociale medier og hjemme i stuerne. Det er et emne, som vi ikke kan komme uden om og som politikere og forskere opfordrer os alle sammen til at tænke over og ikke mindst gøre noget ved.

Alle mennesker i hele verden har en indflydelse og kan ændre adfærd, for at skåne eller om ikke andet hjælpe miljøet. Det gælder uanset hvilket erhverv man er i. Dette er den erfarne og dygtige entreprenør, Jacob Post, et meget godt eksempel på. Han har nemlig fundet en løsning i sit erhverv, hvor han hjælper miljøet hver dag.

Til dagligt arbejder Jacob Post i sit entreprenør firma, som er opkaldt efter ham selv. Firmaet har beliggenhed på Midtsjælland i byen Kirke Såby. Virksomheden har et stort fokus på styret underboring af mange forskellige slags. Her har ejeren, Jacob Post, fået den geniale ide, at sammenkoble underboring med udtagning af miljøprøver: Og det fungerer! Dette kalder han for miljøboring

På denne vis har han fundet en super god måde at slå to fluer med et smæk. Med denne effektive metode, er det muligt at udtage cirka 15 prøver hver eneste dag. Jacob Post er den første i verden til at komme på denne ide og har indtil videre patent, hvorfor han også er den eneste i verden der udfører denne form for underboringer. Alt dette kan der læses langt mere om på hjemmesiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *