home Blandet Erhverv Skal du have foretaget spåntagende bearbejdninger?

Skal du have foretaget spåntagende bearbejdninger?

Skal du have udført maskinarbejde?

Når man arbejder med at lave produkter – hvad enten det drejer sig om kameraer, chokolade eller noget helt tredje – bruger man forskellige maskiner. Når maskinerne arbejder, bliver der dog slidt på maskinens dele, hvorfor man på et tidspunkt skal have produceret nye dele til maskinen, det kan for eksempel være nye tandhjul.

Det kan også være, at man har brug for nogle dele til det, man producerer. Producerer man for eksempel kameraer, har man måske brug for nogle mindre dele i metal, for at kameraet virker.

Uanset hvad, så har man brug for en maskinfabrik til at producere emnerne – eller til at stå for de spåntagende bearbejdninger, som det også kaldes.

Spåntagende bearbejdninger dækker alt fra boring, drejning, høvling og fræsning.

CNC Fræsning

Skal du have lavet komplekse og detaljerede emner til dine maskiner, er det en god ide at hyre en maskinfabrik, som har helt styr på CNC fræsning.

CNC fræsning er en form for højhastighedsfræsning, hvor fræsemaskinen er tilkoblet en computer. Man programmerer computeren til at udføre et bestemt antal omrejninger og bevægelser, og har man en tegning af emnet, behøver man ikke engang selv indtaste tal. Computeren kan selv konvertere tegningen til de rette tal, og derudfra producere emnet.

Fordelen ved at anvende CNC fræsning er, at det er muligt at fremstille mange ensartede og komplekse emner. Og samtidig bliver det også muligt at færdiggøre emnet i én arbejdsgang.

Maskinarbejde af høj kvalitet

Har du brug for maskinarbejde, producerer M&M A/S Maskin & Finmekanik alle emner til dig, hvad enten du laver kameraer eller chokolade. Du kan både få produceret prototyper, enkeltstyks eller serieproduktioner, og kvaliteten i arbejdet er altid høj.

Man producerer ofte emner til maskiner i aluminium, som har en lav vægt og er let at bearbejde. Men har du brug for fræsning af andre materialer som for eksempel stål eller plast, er dette også muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *