Skrotbiler

HØJ SKROTPRÆMIE
SKROT & BRUGTBİL OPKØBER

SKROTHANDLER NÆR KØBENHAVN

Er du på udkig efter en billig og professionel skrothandler i nærheden af København? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Skrotbil i Taastrup kan du være sikker på altid at modtage den helt rigtige pris for din gamle bil. Vi har adresse på Taastrup Hovedgade 23, så der er rigtig nem adgang, hvis du bor i København. Vi er din servicemindede skrothandel nær København.

Skrotbil – grøn skrothandel tæt på København

Som skrothandler føler vi et stort ansvar for miljøet. Derfor behandler vi din skrotbil med største forsigtighed, så vi er sikre på at naturen og miljøet ikke lider unødigt. Vi sørger også altid for at undersøge din bil grundigt, så vi kan se, om der er reservedele og materialer, der kan genbruges og sælges videre til autoværksteder osv.

Skrothandler med effektiv og fair betjening

Vi er en skrothandler virksomhed nær København, hvor vi hele tiden arbejder på at blive endnu bedre og mere effektive. Vi gør derfor vores ypperste for at din oplevelse skal være så nem og overskuelig som overhovedet muligt. Vi kan eksempelvis tilbyde vores kunder totalløsninger, hvor vi tager os af alt det praktiske – og du er stadig garanteret en høj skrotpræmie.

Op til 100.000 kr. i skrotpræmie

Med os som skrothandler kan du få helt op til 100.000 kr. for din gamle bil – helt optimalt, hvis du eksempelvis er på jagt efter en ny bil. Vi tager imod alle biltyper og mærker, så vi kan helt sikkert også give en rigtig god pris for netop din bil. Læs mere om skrotpræmie i 2017 her.

Alt du skal gøre er at give os et kald på  27 17 20 47eller udfylde kontaktformularen her på siden. Vi sidder klar med gode råd og vejledning, og vi kommer gerne med et estimat på, hvad du kan forvente i skrotpræmie. Vi er din professionelle skrothandler tæt på København – på gensyn på Taastrup Hovedgade.

BIL TIL SKROT I TAASTRUP

Har du en bil til skrot nær Taastrup? Så kig ind til Skrotbil på Taastrup Hovedgade 23, hvor vi kan give en super attraktiv pris på din bil til skrot. Vi tilbyder også afhentning af din skrotbil, så du slipper for alt besværet med at planlægge transport. Skrotbil har mange års erfaring med håndtering af biler til skrot, så du kan være sikker på en professionel service.

Få en god pris på skrotbilen

Selvom vi har fokus på service, dialog og troværdighed, kan vi stadig tilbyde dig markedets stærkeste pris på skrotbilen. Vi har gjort det til vores mission at gøre hele processen så enkel og overskuelig som muligt, så du som kunde slipper for ubehagelige overraskelser undervejs. Vi kan hjælpe dig med en bred vifte af biler til skrot såsom personbiler, varebiler, pickups og mindre lastvogne.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med din bil til skrot hvis:

  • Den er blevet kasseret til syn
  • Den er defekt – eksempelvis ved motorsammenbrud
  • Den er trafikskadet
  • Den er defekt, men flere reservedele er funktionsdygtige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *