home It & Internet, Konkurrencer, Sport & Spil Smart Applikation fra Flashscore

Smart Applikation fra Flashscore

Befinder man sig et sted i det danske land hvor man bliver forsinket eller forhindret i at se en bestemt fodboldkamp eller 32 andre sportsgrene har skaberne bag www.flashscore.dk., LiveSport s.r.o., efter lang tids efterspørgsel, lanceret en applikation til smartphones, dvs. til android, iphones eller ipads/tablets hvor du kan følge dine yndlings kampe.

Denne App er gratis at bruge + Mange Features

Denne applikation er gratis at bruge og dowloade: Applikationen opdaterer automatisk livescore resultater synkront med flashscore.dk.

Du har mulighed for at følge tabellerne samt nutidige, fremtidige og fortidige resultater.

Du kan indstille din applikation efter de kampe, sportsgrene og ligaer du ønsker at følge og ignorere resten.

I applikationen er der brugbare værktøjer som odds, statistikker, indbyrdes møder (Head 2 Head(H2H)) og rige muligheder for at følge alle detaljer helt ned til sekunder hvor en kamp eller begivenhed hurtigt kan skifte.

Der er en feature, der hedder “Mine kampe” og det betyder at du kan markere de kampe du ønsker at følge på tværs af alle sportsgrene. Det samme gælder bestemte ligaer på tværs af alle sportsgrenene. Applikationen husker dine valg til senere brug og giver dig besked under “Mine hold” – også selv om dit hold først spiller næste kamp om flere måneder!

Jo mere du går op i sport desto bedre er netop en hurtig, informationsrig applikation der fortæller dig hvordan det går alle de danske stjerner hjemme og i udlandet.

Hvor langt er “Miss Sunshine” Caroline Wozniacki nået i en pågældende turnering, hvor er hun på ranglisten og hvornår skal hun spille næste gang? Hvad der sker i en specifik kamp kan ses og føles. Gule kort, udvisninger, straffespark, hjørnespark, straffekast, lodtrækninger og andre relevante informationer gives imens spillet er i gang.

Applikation - Flashcore

Applikation - FlashcoreApplikation - FlashcoreApplikation - Flashcore

 

Nyeste opdatering:

1) Mulighed for at markere dine favoritturneringer, som vil blive vist i toppen af den valgte sport (for alle 33 sportsgrene).
2) Live kommentarer er nu tilgængelige for udvalgte ligaer (Premier League, Bundesliga, Primera Division, Serie A og Champions League)
3) Tabeller med topscorer er nu tilgængelig for alle større ligaer.
4) Den nye version er optimeret til tablets.

Der er flere funktioner under udvikling, så der er rigtig meget at glæde sig til. Virkelig praktisk applikation, når du interesserer dig for sport.

Frem for at sidde foran sin PC, kan du følge resultaterne over alt – som tilskuer, på toilettet, i sommerhuset, på arbejdet, i toget eller i sengen.

Valget er frit! Må det bedste hold vinde!

Links til applikationerne:
Til iphones/ipad: http://tinyurl.com/kot6sav
Til android telefoner: http://tinyurl.com/q8ypq7y

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *