home Blandet Erhverv Solhøj Udlejningsservice V/ Gerd Elisabeth Hess Thaysen

Solhøj Udlejningsservice V/ Gerd Elisabeth Hess Thaysen

Solhøj udlejningsservice er specialister inden for barnevogne. Vi har erfaring og ekspertise inden for leje, salg og reparation af barnevogne. Med vores mange år inden for faget ved vi, hvad vi taler om. Der er ikke en situation, vi ikke har kunnet håndtere, fordi vi finder altid en løsning på vores kunders ønsker og behov.

Vi ved det kan være uoverskueligt at skulle finde en barnevogn, og vi har derfor specialiseret os inden for området, så vi kan guide vores kunder til netop den barnevogn, der passer til deres behov. Vi sørger for at matche netpriserne, så vores kunder ikke bliver snydt.

Hvis ikke vores kunder har behov for at købe en barnevogn til deres institution, er det også muligt at leje en gennem os. Vi ved det kan være besværligt at transportere børn rundt – især når der er mange ad gangen. Vi finder derfor en skræddersyet løsning til vores kunder, så de får den bedste oplevelse, og får en nemmere hverdag.

Vi har også stort fokus på service. Med vores mangeårige erfaring ved vi hvilke problemer der typisk opstår, og vi ved derfor, hvordan de skal løses. Vi har et stort lager af reservedele, så vi er sikre på, vi kan løse problemet for vores kunder. Vi kommer gerne ud til vores kunder og løser problemet hos dem, så de ikke skal bruge unødvendig tid når der er problemer med barnevognen.

Derudover kan vi også instruere vores kunder i, hvordan sikkerheden bliver så god som den kan blive, og hvad de skal være særligt opmærksomme på, for at få det bedste ud af deres barnevogn.

Vores sortiment består af mange forskellige typer barnevogne, så vi sikrer os, at der er en til alle vores kunder i forhold til de behov, de har. Vi kan derfor også rådgive vores kunder til de rette valg, så der ikke opstår nogle forkerte køb.

Alle vores produkter er produceret i EU, og bliver nøje udvalgt ud fra de erfaringer vi har, så vi kan garantere de bedste produkter til alle vores kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *