Splat balls

Splat Balls

Splat Balls, Splat Bolde eller squishy splat bolde – Er en og samme ting. Man kan kalde den en vildt sjov slags squishy.

En squishy splat ball, indeholder vand, og man kan klemme den ligesom en almindelig squishy. En squishy splat ball kommer i over 40 forskellige former og varianter. Det unikke ved en squishy splat ball er at når du kaster den mod en plan og flad overflade, så splatter den helt ud, og efter nogle sekunder, bliver den hel igen. Børnene er helt vilde med dem.

“Hvis dine børn var vilde med Squishies, så bliver de endnu vildere med Squishy Splat Balls”

Splat balls - spaltter bolde
Splat balls – Kan købes ved BabyKidz.dk

Splat Ball – Perfekt gave til børnefødselsdagen

En splat ball er også en perfekt gave til børnefødselsdagen, både piger og drenge synes de er sjove, og de kan købes fra cirka 25,- til 40,- pr. stk. Og ofte billigere hvis man køber flere. Så de ligger lige i det rette prislag til gaven til ens klassekammerats fødselsdag.

Det skal du vide om Splat Balls

Selvom Splat Balls er beregnet til at kaste med, og anden leg. Da holder de ikke for evigt, lidt ligesom med de almindelige squishies. En Splat Ball er lavet af gummi, som er fyldt med vand, og de vil med tiden revne eller gå i stykker. Det er lidt ligesom en ballon, de holder heller ikke for evigt.

“De kan gå i stykker – Så køb gerne flere så ved du at børnene kan lege med dem i længere tid, også selvom der er nogle som hurtigt går i stykker”

Et godt forslag er at købe lidt flere end bare et par stykker, for så ved du at børnene kan lege med dem i længere tid, også selvom der er nogle som hurtigt går i stykker. Det er lidt ligesom hvis du købte balloner, der er også altid nogle der går i stykker eller taber luften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *