home Blandet Erhverv Stuk er blevet mega populært igen

Stuk er blevet mega populært igen

Stuk, rosetter og fodlister i lange baner. Vil man peppe sin bolig lidt op, kan man til fordel installere stukrosetter i loftet. Det er blevet utroligt in igen. Fodlister er med til at forbinde væg og gulv på en flot måde. Er man interesseret i at købe stuk og fodlister, er der heldigvis masser af hjælp at hente online.

For eksempel finder man hos stukeksperten.dk både stuk og stuk rosetter. De er forhandlere af stuk og stuk rosetter i god kvalitet fra nogle af de største fabrikanter på markedet. Det er blandt andet Elite Decor, Orac Decor og Marbet og Mardom. Alle produkterne på hjemmesiden kan man let selv håndtere og sætte fast.

Flotte fodlister

Man finder ikke kun stuk på hjemmesien, man finder også fodpaneler. Der er forskellige paneler enhver form og de findes i mange forskellige materialer. Derfor kan man være sikker på, at finde lige dét man søger. De er alle lavet af den bedste kvalitet. Derfor står de let imod fugt og slag. Fodpaneler kan for mange virke ligegyldigt, men de er med til at skabe harmoni i rummet.

Der findes endda de helt perfekte fodlister til rum, der er ovale eller til runde vægge. Her kan det være svært at få hårde fodlister til at passe perfekt ind. Der kan man nemlig finde fodlister lavet af gummi. De kan let bøjes og formes lige efter given form i rummet. Alle disse fleksible fodlister er 2 meter lange og kræver blot vandbaseret maling.

Fuldend rummet

Fodlister er altså ikke helt ligegyldigt. De er med til at fuldende rummet. Overgangen mellem væg og gulv bliver blød og let. Det er ofte små tiltag, der skal gøres for at få skabt følelsen af at man bor i en herskabsvilla. Flotte fodlister i god kvalitet samt stuk og stukrosetter i loftet kan gøre hele forskellen. Man kan endda skjule ledninger bag fodlisterne. Så kommer der styr på rodet.

Montering af stuk og fodlister

Det er meget let at montere både fodlister og stuk fra stukeksperten.dk. Måden man vælger at sætte panelerne fast på, afhænger af materialet af vægge og gulve. Nogle lister eller stuk kan blot sættes fast med lim. Ældre boliger kræver fastmontering med søm og skruer. Nogle gange kan en blanding af de tre ting være oplagt.

Der findes mange forskellige former og udseender af både stuk og fodlister. Nogle er meget enkle og klassiske. Disse passer ind i de flestes hjem. Den klassiske almue liste finder man ofte i ældre boliger. Nogle almuelister er helt op til 20 cm i højden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *