home Blandet Erhverv Syng for livet

Syng for livet

Syng for livet

Nogen gange skal livet handle om noget immaterielt – det kan sang, musik og lyd give os. Musik er rigtig mange ting, nogen gange er musik noget udefinerbart, andre gange en sang til en fødselsdag. Dét der er ved musik – som ikke er at finde mange andre steder eller sammenhænge – er, et følelsesliv der er spundet ind i en gensidighed med noget inhumant. Musikken giver plads til sorg og glæde, lys og mørke – musikken giver plads til alle.

1748

1748 er et musikhus og musikskole. Vi værdsætter den gode og glædelige musik samt den gode stemning. Man kan godt sige at vi, hos os, synger for livet. Vores undervisere er meget musikalske og har givet deres liv til musikken. Den ambitiøse musik kommer gennem et engagement og en vilje til at lære. Musikken er i os alle, det kræver blot at den indre stemme for fri leg. 1748 har mange underviserer der beskæftiger sig med mange forskellige former for instrumenter – tværfløjte, trompet til violin, trommer, harpe og bas. Har du et andet instrument eller interesse for noget specifikt er dette også velkommen.

Musikken har talt: Sang er sundt!

Musikken har talt: Sang er sundt! – Ja, det er rigtig nok. Musik og sang er sundt! Tro det eller ej. Sang er en fysisk aktivitet, derfor skal du med god grund give den fuld gas under bruseren. Psykisk har dette også betydning, da det øget det psykiske velvære at synge, lytte og spille musik.
Musikkens mangfoldighed understøttes af det brede udvalg af alt fra pop til rock, soul og gospel. Dette giver dig et frirum, hvor du – alene eller sammen med andre – kan øve dine musikalske og kreative evner og forlyste dig i livets toner. 1748 ligger i Odense, og her er plads til alle, både øvede og nybegyndere. Vi lægger stor vægt på at, du kan få mulighed for at blive bedre til at spille musik og eller synge. Derfor er det ligeledes særdeles vigtigt for os at kunne repræsentere et bredt musikalsk spektrum med dygtige undervisere.

Vores motto er at det er plads til alle, at vi har det sjovt og at vi laver noget der interesseret os, giver os et pusterum og ikke mindst bringer os sammen med andre for at hylde musikken. Sang er sundt, sang er godt! Derfor bør du gøre dig selv en tjeneste at starte til stemmestræning eller kor. Hvis ikke sang er dig – spil musik – hjemme som ude! Musik gør glad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *