home Design, livsstil & Mode Tankefeltterapi og psykoterapi

Tankefeltterapi og psykoterapi

Tanketerapi, eller tankefeltterapi, er en behandlingsform der er mere og mere hyppigt det hos behandlere af alternative behandlinger. Tankefelt terapi er en behandlingsform hvor du får tankerne på det køl. Tankefeltterapi er under den art der kaldes alternativ behandling. Alternative behandlingsformer er mange ting, og det afhænger af personlighed, medvillighed og også lyst for at disse behandlingsformer lykkedes. Da der ikke er tale om medicinsk behandling og konventionelle behandlinger hos læger er DU i centrum, du skal selv ville arbejde med dine tanker, din krop eller din angst. Alternativ behandling er på denne måde en behandling hvor mennesket er i centrum og hvor det ikke handler om at medicinere sig ud af de problemer der skulle opstå i livet.

Tankefeltterapi er kaldes også ”banketerapi”, denne form for terapi er uden bivirkninger og er ikke det samme som kognitiv terapi eller psykoterapi, selvom det minder om. De fleste der prøver denne terapiform, oplever en helberedelse der indtræffer hurtigt efter behandlingen. Mange behøver kun en session, og nogle op til fem sessioner. Den korte behandlingstid er dog meget effektiv. Ved tankefeltterapi går man direkte ind og behandler de negative tanker og lader dem lindrer.

Da tanketerapi behandler de negative følelser og tanker, er den meget behjælpelig i situationer hvor personer oplever stress, mindreværd, usikkerhed, forventningspres eller nervøsitet. Specielt angst. Bliver også behandlet på denne måde, da angst er forbundet med en masse negative følelser knyttet til oplevelser eller objekter her i verden.

Har du svært ved at få negativitet en ud af dit liv? Er du stresset eller lider du af en eller anden form for angst? Jeg kan hjælpe dig med at slippe af med de negative følelser eller tanker. Jeg udøver tankefeltterapi i Mørkøv og i København. Jeg har en praksis i Mørkøv men fungerer også i København i Centret ved Søerne. Lad mig, Elisabeth Aarup, endelig høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *