home It & Internet Tellus It – Specialister i Visma Business

Tellus It – Specialister i Visma Business

Hos Tellus It er vi en rådgivende it-virksomhed i København, som har speciale i blandt andet Visma Business og i en række af andre Visma programmer. Hos os sætter vi forretning før IT. Vi mener, at forståelse af forretning på alle niveauer er nøglen til implementering af vores løsninger. Med vores uddannelse og erfaring inden for økonomi, logistik og markedsføring sikrer vi, at din virksomhed bliver bragt trygt og sikkert igennem et ERP projekt. Vi har 15 års erfaring med Visma Business. Udover dette så har vi stor respekt for den fortrolighed og tillid, som ligger i, at arbejde med virksomhedens centrale processer.

Med Visma Business får du et komplet virksomhedssystem. Vi skræddersyer applikationen til jeres udfordringer og jeres systemer. Det er en overskuelig applikation med en række stærke selvstændige moduler, der er fuldt integrerede med hinanden. Med systemet effektiviserer du processer, så kan frigøre ressourcer til kundeservice og salg. Med Visma Business får du med få klik overblik over dit lager, så du ved, hvornår det igen er tid til at bestille varer hjem. Hovedmodulerne er regnskab, logistik/produktion, projektstyring og CRM. Derudover har Visma Business et effektivt rapporteringsværktøj, der gør det muligt at udskrive og konsolidere tal på tværs af systemet. Derfor giver Visma Business værdi til din virksomhed og er en værdiskabende investering, der straks giver afkast i form af mere effektive arbejdsgange, totalt overblik, bedre kundekontakt og større arbejdsglæde.

Du skal vælge Visma Business fordi Visma Business er markedets mest fleksible ERP system.
Ved at investere i Visma Business får du samtidig et ERP system, som let kan tilpasses til din virksomhed. Hos Tellus It skræddersyr vi Visma Business til din virksomhed og vi sætter turbo på dine arbejdsprocesser.

Klik ind på vores side og læs mere eller ring til os på telefon og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *