home Design, livsstil & Mode Tempelkrogens Familiecamping

Tempelkrogens Familiecamping

Hvad skal du bruge sommeren på?

Julen er ovre os, men mange planlægger allerede sommeren 2018. Hvad skal der ske? Hvor skal vi tage hen? Du har sikkert rejst til diverse feriedestinationer og trænger til en sommer hjemme. Hvorfor ikke prøve en af Danmark hyggeligste og smukkeste campingpladser, med plads til hele familien. På Tempelkrogens Familiecamping har du udsigt over Isefjorden og et smukt landskab.

Camping behøver ikke være alternativet til charterferien eller foregå under primitive forhold. Hos Tempelkrogens Familiecamping har vi moderne faciliteter som er veludstyret og er rene. Ydermere kan vi tilbyde tillukkede og private rum med bad, toilet og stikkontakter. Udover vores store areal til campingvogne har vi også et bredt udvalg af campinghytter, ferielejligheder og værelser, som kan bookes året rundt.

Tempelkrogens Familiecamping har fået sit navn på grund af dets placering. Før Kristendommen kom til Danmark, lå der et tempel og offersted på samme beliggenhed, som senere blev til et kloster. Der gemmer sig derfor også lidt dansk historie på stedet.

Tempelkrogens Familiecamping byder på smukke omgivelser, natur, og en masse seværdigheder samt attraktivitet for børn. Derudover har vi en stor swimmingpool, hvor man kan køle af på de varme sommerdage. Vi har netop åbnet Cafe Klip Klap, som er Tempelkrogens Familiecampings nye favorit spisested. Her kan der afholdes større arrangementer, som f.eks. konfirmationer eller fødselsdage.

Campingpladsen lægger kun 7 km fra Holbæk. Trænger man til lidt byliv og shopping, er der derfor rig mulighed for at tage en tur ind til byen som adspredelse.

Kontakt Tempelkrogens Familiecamping i dag, hvis du ønsker at booke et ophold, hvad enten du kommer med egen campingvogn eller ønsker at leje en af vores hyggelige hytter. Vi har åbent hele året rundt, så hvis du beslutter dig for at tage en afslappende weekend i rolige omgivelser, kan vi anbefale dig Tempelkrogens Familiecamping.

Vi glæder os til at se jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *