home Hus, Have & Auto Tøris og isterninger – Gør din havefest til et hit

Tøris og isterninger – Gør din havefest til et hit

Hvis du vil være sikker på at din havefest bliver til et kæmpe hit – Så læs med her.

Når du holder havefest, så er det meget vigtig at have helt styr på de grundlæggende ting. Du skal virkelig huske at du bor i Danmark hvor vejret altid er helt og aldeles utilregneligt. Så du kan ligeså godt begynde at tjekke vejrudsigten nu. Hvis der bare er den mindste chance for regn, så planlæg efter det kommer til at styrt regne. Så du ikke står med 40 sjask våde gæster – og ikke på den gode måde… Men uanset om det regner eller ej, så bør du investere i et partytelt/pavilion telt. Derudover skal der være styr på musikken, da den er med til at sætte stemningen anbefaler vi, at det er noget med tempo i. Du skal have styr på dine drikkevare, det er altid en god idé at have en bar og en bartender her til. Hvis du gerne vil have rigtig gode drinks og bare have en bartender der har helt styr på det, så kan du leje en bartender.

Da havefester typisk bliver holdt om sommeren, hvor der selv i Danmark kan bliver rigtig varmt. Så bør du også investere i nogle isterninger, her afhænger mængden af antal gæster du regner med der kommer og din opbevaringsmetode.

Til den gode musisk du har valgt, kan der altid suppleres med en DJ, som kan komme med det hele. Men hvis budgettet ikke er til det – så kan du selv, for rimelig penge lave nogle virkelig fede røgeffekter med tøris.

Nu er du klar til din havefest. Så skal du bare overveje om du vil lave en temafest eller bare en helt almindelig fest. Hvis ud overvejer at holde en temafest, skal du i forbindelse med temaet husk, at de fleste mennesker ikke gider at bruge enorme mængder af penge på at klæde sig ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *