home Design, livsstil & Mode Top 10 – Populære solbriller 2016

Top 10 – Populære solbriller 2016

Populære Solbriller 2016

Når man siger populære solbriller 2016, så troede du lige at solbriller kun var for sommermånederne – tro om igen. Det rigtige par solbriller er nu en nødvendighed året rundt, især når forårs solen står lavt på horisonten. Her hjælper vi dig med at adskille vraggods fra god stil. Nu er det tid til at se skarpt med disse 10 par stilfulde solbriller.

 

Giorgio Armani

Giorgio ArmaniGiorgio Armani – Nogle gange handler stil om de små ting, og disse retro inspirerede Armani solbriller – med elegante koniske templer og romboide sølv nitter – Denne kombination af et vintage look sammen med det fremragende udformet moderne tech stil, er selve definitionen af en cool klassiker.

Kan købes nu på Giorgio Armani. £ 212.

 

Triwa

 

Triwa Solbriller Havana

Triwa Solbriller – Havana stil – Din bedstefars solbriller, men på en mere cool måde. Triwa solbriller er lavet i hånden, skåret med et Havana skildpadde mønstrede acetat, med Carl Zeiss optik. Med sigte på at holde dig udstyret til sommeren og resten af året, da tilbyder det uafhængige svenske tilbehørsbrand øjeblikket en forskelligartet line-up af rammer, fra vintage muligheder til slank silhuet, til mere moderne stilarter.

Du kan købe Triwa mærket ved Watchfelt.dk

 

Tom Ford

Tom FordTom Ford – Det er ubestrideligt, at Tom Ford er en af de fedeste, bedst klædte mænd på planeten – så når han bærer noget, tager vi det til efterretning (og det bør du også). Mens hans sorte jakkesæt og dobbelt denim er veldokumenteret, da er hans Aviators velsagtens hans tredje stil signatur – og den store ting er, at du kan få et par præcis ligesom hans, helt for dig selv. Vores favoritter er hans slanke, italiensk-made Rick Aviators; komplet med en rose guld ramme og brun sweatbar med Fords varemærke “T” logo præget på templet.

Kan købes nu på Tom Ford, 201-202 Sloane Street, London SW1X 9QX. 225£

 

 

Oakley

Oakley

Oakley – Du skal ikke bære disse solbriller på en date. Faktisk skal du ikke bære disse solbriller andre steder, end mens du cykler eller løber i en privat skov. Alene. Men med disse solbriller, der er special lavet til at reducere 99 procent af blændingen fra solen, da vil du efterlade alle de andre lycra solbriller i støvet.

Kan købes nu på Oakley. 210£

 

 

Finlay & Co.

Finlay & CoFinlay & Co – Disse håndlavede solbriller, lavet af træ fra originale amerikanske egetræsfade, der bruges til at lagre Glenmorangie Scotch Whisky, er noget helt specielt! Ja, der er kun lavet 1843 par af disse Finlay & Co solbriller (en hilsen til det år den berømte drik blev født). Hver solbrille er individuelt nummereret og designet til at vise den naturlige finish af de oprindelige whisky fade. Perfekt til at skjule virkningerne af aftenen før, hvis du spørger os.

£ 300 (plus £ 40 for gravering). finlayandco.com

 

 

Hugo Boss

Hugo BossHugo Boss – Vi er en stor fan af stil hybrider, og dette er en af vores favoritter, når det kommer til formentligt de mest populære solbriller 2016. Nuancerne står knivskarpt. Forfra er det traditionel skildpaddeskal, men når man ser den fra siden, får du et stænk af blåt med kontrast til metalarme. Perfekt med en hvid skjorte, shorts og et par kolde drinks på stranden.

£ 105. Kan købes online nu på Hugo Boss.

 

 

Oliver Peoples

Oliver Peoples

Oliver Peoples – Et samarbejde kommer ikke mere elegant end i denne kollection mellem den Stockholm-baserede duft-mester Byredo og den high-end Amerikanske brille brand Oliver Peoples. Solbrillerne kan fås i nuancer i blå, sort og sand acetat og hver er udstyret med koordinerende fotokromatiske linser inspireret af farverne i Los Angeles. Mens nuancerne er stærke på egen hånd, har hver type også en brugerdefineret duft med en koordinerende farvet flaske til at matche brillerne. Linjen er eksklusivt til Selfridges i London og findes kun i begrænset antal, så kender du nogen der skal til London, så kan denne fås til den nette sum af £ 400 for hele sættet.

 

 

Gucci

GucciGucci – Her gør ”D-rammens” solbrille form et flot comeback. Her kombinerer Gucci en sort acetat øvre del, mens resten af rammen er lavet af en slank guld tonet metal. Grå tonede linser giver mulighed for et lidt lysere overblik.

Kan købes fra £ 270.

 

 

Ray Ban

Ray BanRay Ban – Der er ikke meget, der kan siges om dette stensikre cool klassiske par solbriller (indført i 1952), andet end, at en plakat fra Risky Business og Top Gun helt sikkert har Tom Cruise og et par Ray Bans i rammen. Ligesom alle andre skuespillere og Rock n ‘roll stjerner nok på et eller andet tidspunkt i historie har brugt Ray Ban Wayfarers og profiteret fra deres ubeskriveligt kølige arv. Skal du også eje et par?

£ 125. Kan købes nu på Ray-Ban.

 

 

Oliver Spence

Oliver SpenceOliver Spence – Hvis du, ligesom os, har et par favorit solbriller, der ofte glider ned, eller du ligefrem er ved at tabe dem, så er disse solbriller fra Oliver Spence noget for dig. De har en klassisk firkantede form, der sidder fast – også selvom du ikke gør – og en rød spids på den ene arm giver den en væsentlig genkendelig, men virkelig cool stil, som passer godt til fyraftenens sommerbord med mobiltelefoner, nøgler, en kold cerveza og en optændt grill.

£ 185. Kan købes nu på Oliver Spencer.

 

 

Om disse bliver de mest Populære Solbriller 2016 er ikke til at vide, men dette var dog et unikt udpluk af de mest stilfulde varianter, som er kommet på markedet i 2016, og som helt sikkert vil gøre sig bemærket som nogle af de mest populære solbriller 2016.

 

Nyttig Info:

1 pund svarer til 9,59 Dkr. Pr. 28. april 2016.

Se også dette indlæg om de bedste dame solbriller for 2016.

4 thoughts on “Top 10 – Populære solbriller 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *