home Design, livsstil & Mode Tove Kristensen | Alternativ behandling

Tove Kristensen | Alternativ behandling

Hvorfor prøve alternativ behandling?

Alternativ behandling, er altså et alternativ til sundhedsvæsenets behandlinger. Definitionen af hvad alternativ behandling er og hvilke typer behandlinger der hører ind under, varierer fra land til land. Indenfor alternativ behandling opfatter man mennesket holistisk. Typisk vil alternative behandlinger bygge på teorier og begreber, som naturvidenskaben ikke rummer, hvorfor de kaldes alternative. Eksempler på alternative behandlinger er bl.a. zoneterapi, akupunktur, healing og kinesiologi. Alternativ behandling udføres oftest uden for sundhedsvæsenet, hvorfor man selv skal betale for det. Ca. Halvdelen af de alternative behandlere i Danmark, hører under den såkaldte RAB ordning, hvilket betyder at de er registrerede autoristeret behandlere, og derfor er uddannet indenfor sit fag. Klienter hos RAB behandlere har derfor også klagemulighed.

Hos Tove Kristensen kan du få alternativ behandling. Klinikken drives af Tove Kristensen som er uddannet sygeplejerske. Siden 2002 har hun drevet egen klinik i Kalundborg. Tove Kristensen tilbyder bl.a. kranio sakral terapi, zoneterapi, sedona, organmassage og triggerpunktsterapi. F.eks. kan kranio sakral terapi hjælpe på bl.a. migræne, kolik, stress, fordøjelsesproblemer, depression, søvnløshed mv. Kranio sakral systemet udgøres af kraniet, rygsøjlen, korsbenet og halebenet. Det er i disse knogler, at vores centralnervesystem befinder sig. Behandlingen er en blid og behagelig form for afspænding, der genopretter skævheder i centralnervesystemet. Det har også ry for at sænke stressniveauet. Kranio sakral terapi tilbydes også i en mildere udgave, kaldet biodynamisk kranio sakral terapi. Behandling afspænder både fysisk og psykisk og arbejder sammen med kroppens egen-helbredelse. Oftest kræver det flere behandlinger, da behandlingen er meget mild. Har du f.eks. ophobede affaldsstoffer eller ubalance i kroppen, kan zoneterapi være til gavn for dig. Teorien bag zoneterapi er, at der på fødderne findes et kort over hele kroppen. Hver del af kroppen har derfor sin egen refleks zone, og når disse zoner trykkes på, aktiveres de organer, som tilhører den zone. Hvis en zone er øm, er det oftest tegn på ophobede affaldsstoffer og nedsat funktion. Via zoneterapi udrenser man disse affaldsstoffer og genopretter balancen.

Kontakt Tove Kristensen i dag for at høre mere om behandlingsformerne, og hvilke der kan hjælpe dig til at få det bedre og slippe af med smerterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *