home Hus, Have & Auto Valg af Gulv

Valg af Gulv

Noget af det vigtigste i dit hus er et ordentligt gulv, og her vil et trægulv ofte være det bedste og sikre valg, hvis du tænker på at have et hus med et sundt og godt indeklima, – og hvorfor skulle det have noget at sige om indeklimaet?

Træ er selv om det nu er blevet til gulv i dit hus, et levende materiale – Det hjælper faktisk regulerende på temperaturer og fugt, og derfor kan det afhjælpe scener for et dårligt indeklima. Idag er alle nye huse så godt isoleret, at de skal have installeret et godt ventilationsanlæg, der kan ventilere, regulere og udskifte luften automatisk, og med et trægulv, da hjælper du dig selv til et endnu bedre indeklima.

Gulvservice

 

 

 

Nyt Gulv?

Hvis du vælger trægulv i dit nye hus, da tag eventuelt et gulvservice firma med på råd, da de kender alle gulvtyper. Hvor holdbart skal det være, skal det kunne tåle at blive afslebet efter 10-15 års brug, så det ligner nyt gulv igen? Hvilken slags, lud, olie eller lak skal det have? Spørgsmålene kan være mange. Hvis du tænker, at du hellere vil vælge et kunstigt træefterlignende laminat gulv, og tror det holder bedre, da skal du tænke dig om en ekstra gang. Ofte mister laminat lamel gulvet sin “glans” og farve og kan blive trist at se på efter flere års brug. Gulvet kan også virke kunstigt at gå på, da det ikke har den samme “lyd” når man går på det. Men det er selvfølgelig dit valg.

Hvis du skal energirenovere, eller har du købt et ældre hus, som måske trænger til en kærlig hånd, da har ældre huse ofte gode plankegulve liggende, de kan godt se lidt slidte ud, men vendt med bare at brække dem op og smide dem ud. De gamle plankegulve er ofte af en meget højere kvalitet end de fleste går og tror, derfor kan en gulvafslibning og/-eller gulvafhøvling sikkert gøre gulvet smukkere end nogensinde. Ring og spørg din gulvmand, der hurtigt ville kunne give dig besked om det vil være muligt at shine det gamle gulv op, så det ligner et nyt. På den måde kan du måske spare et helt nyt gulv, inkl. lægning af gulv, og ej forglemme – du behøver heller ikke at skulle til at brække gulvet op.

 

Gulvafslibning Priser

Hvis du er i tvivl omkring hvad det vil koste at få en gulvafslibning og efterbehandling, da kan du hos Gulvafslibning Priser finde et smart skema, hvori du kan indtaste kvadratmeter, type af gulv osv. og på den måde få en ca. pris for at få “et helt nyt gulv”.

Har dit gulv fået skader, og er du i tvivl omkring behandlingen – så ringer du til gulvservicefirmaet. Gulvservicefirmaet kender til alle trægulve og deres behandling, men ikke nok med det, der er også penge at spare. Vælger du selv at forsøge, vil det i mange tilfælde være en dyrere løsning, da slibepapir er ret dyrt og efterbehandlings produkterne er til en anden pris. Og tit får gulvet slibeskader. Inden du vælger et gulvservicefirma vil det være en god idé at besøge firmaets hjemmeside og vælg så et firma med erfaring. Det sikre dig at en bedre rådgivning i valget af gulvbehandling og at det er håndværkere med en hvis erfaring inden for faget. De fleste gulvservicefirmaer giver også gerne et tilbud, så du har noget at forholde dig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *