home Blandet Erhverv Vinderød Privatskole

Vinderød Privatskole

Vinderød Privatskole
– Et trygt sted at være, et godt sted at lære

Vinderød Privatskole er en skole med fokus på børnenes trivsel og læring af høj faglig kvalitet. Det er for os vigtigt, at børnene får et godt fundament til deres videre vej i uddannelsessystemet og får almen dannelse her på skolen.

Vinderød Privatskole ligger i Nordsjælland. Vi sikrer, at eleverne opnår en faglig udvikling med maks 24 elever i klasserne. Vi har fokus på, at det enkelte barn får tid til at lære og bliver mødt på deres niveau, så vi kan sikre, at de øger deres faglige niveau betydeligt.

Her på skolen kender lærer og elever hinanden, som skaber en god stemning, hvor man tager hånd om hinanden. Vi laver også fokus på fællesskab, hvor vi laver aktiviteter på tværs af årgange og klasser, så eleverne lærer at behandle hinanden med respekt og på en ordenligt måde uanset alder, køn og baggrund.

På Vinderød Privatskole sætter vi skolens værdier meget højt, hvor vi gerne vil at både børn og voksne efterlever disse værdier. Vi har derfor tydelige forventninger til alle, som er en del af skolens virke for at sikre det bedste fundament og grundlag for læring og trivsel. Vi tilrettelægger vores undervisning med udgangspunkt i folkeskolens fællesmål, og vi afholder også afgangsprøver for vores elever.

Værdigrundlag

Vores værdigrundlag for Vinderød Privatskole lyder på:

  • Respekt
  • Nærvær
  • Tryghed
  • Ansvarlighed
  • Forskellighed

Det betyder kort fortalt, at vi behandler hinanden, skolen og omgivelserne med respekt. Vi har fokus på fællesskabet og vi sørger for, at alle er trygge ved at vi kender hinanden på grund af det nære skolemiljø. Vi tager vores opgave seriøst og tager ansvar for at både medarbejdere, elever og forældre tager deres ansvar på skolen. Vi er alle individer, som bidrager, og det giver en stærk helhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *