Wrapples

Wrapples – Årets Julegave Hit

Wrapples – Som forældre bliver du skør af at høre på dem, men børnene elsker dem. Wrapples fra ”Little Live Pets” bliver helt sikkert årets store julehit under juletræet, men skynd dig inden de bliver udsolgt – da kun få butikker har dem.

I stedet for at tale en masse om hvad de kan, bl.a. 50 lyde og reaktioner mm., så hellere vise hvad kunderne skriver om de søde små dyr herunder.

Kundernes vurdering:

”Dette er en sådan forbedring i forhold til de elektroniske fingerdukker. Bare wrap dem rundt om håndleddet og de forbliver der. De er meget bedre end f.eks. Pomsies, der nemmere falder af og ikke kan så meget. Jeg kan godt lide at du kan sætte mere end én sammen for at få dem til at snakke. Det er sødt.”.

 

”Jeg købte dette legetøj til mit barnebarn, som er 7. Hun elsker det. Meget kreativ, interaktiv og smart. Jeg har allerede bestilt 3 mere! Dette er mine julegaver til børnene!”.

 

”Hvad er der ikke at elske? SÅ MEGA CUTE! Min 6 årige datter er så forelsket i disse Wrapples.”.

 

”De er dumme og søde, og de kan komme på, og forblive på – selv på de mindste håndled. Der følger batterier med, dog holder de ikke ret længe, og de er klar til leg – lige ud af kassen. Øjnene lyser op, det vibrerer og giver tonsvis af forskellige lyde. Børnene elsker dem.”.

 

”Som forælder beklager jeg at bestille dette til mit barnebarn. Denne ting vil ikke holde op med at snakke;) Men mit barnebarn elsker det;) Kæledyret snakker, du snakker, det snakker. Det er et meget sødt elektrisk dyr, der kan vikles rundt om dit barns håndled. Det kan justeres med velcro. Det minder mig om en Gremlin og mit barnebarn har det rigtig sjovt med den”.

 

”Selv om de markedsfører dette meget til piger, så vil drenge også elske dette produkt. Min 5 årige dreng elsker at lege med denne ting. For at opsummere dette er det et wrap-on robotdyr med interaktive følelser, lyde mm. Den kommer med 2 x AAA batterier, og denne lille wrapples ven har mere end 50 reaktioner. Øjne lyser afhængig af dens humør og vil tale med dit barn, når dit barn interagerer med dette kæledyr. De interagerer også med andre Wrapples, og de vil synge med hinanden. De er meget ligesom Fingerlings eller Pomsies, bare meget bedre.”.

 

”Et meget sødt lille legetøj, der kan sættes rundt om dit barns håndled. Den taler til dig og reagerer på bevægelser mm. Deres store øjne lyser op for at matche deres humør. Når de holdes eller hænges op og ned, så falder de i søvn. De elsker også virkelig, at reagere på dig og til hinanden (andre Wrapples). Der er over 50 lyde og reaktioner. Fantastisk interaktivt legetøj. Højt anbefalet herfra.”.

 

”Hvad få man, når man kombinerer et armbånd med en Gremlin lignende væsen, du får Wrapples. Denne søde lille fyr snakker og siger mange lyde, mens den hænger ud på dit håndled. Min 5 årige elsker den og bar den rundt i dagevis. Jeg tror, ​​at disse Wrapples fra Little Live Pets, vil være meget populære for yngre skolebørn, specielt til jul. Samlet set er de meget søde og mine børn elsker dem, så det er en win-win!”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *